Wrijf de kippenbouten in met de raz el hanout kruidenmix en wat citroensap en laat 15 min. marineren. Verwarm de oven op 180°C, leg de gemarineerde kippenbouten op een bakplaat en bak gedurende 40 - 60 min. in de oven. Verwarm de couscous met groenten in een pan met de olijfolie en het sap van 1 citroen.
2
Verwarm een tajineschaal en schep hierin de couscous met groenten en verdeel hierover de kippenbouten. Plaats de deksel op de tajine en verwarm nog even op een laag vuur.
Serveer met wat verse koriander
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Wrijf de kippenbouten in met de raz el hanout kruidenmix en wat citroensap en laat 15 min. marineren. Verwarm de oven op 180°C, leg de gemarineerde kippenbouten op een bakplaat en bak gedurende 40 - 60 min. in de oven. Verwarm de couscous met groenten in een pan met de olijfolie en het sap van 1 citroen.
2.
Verwarm een tajineschaal en schep hierin de couscous met groenten en verdeel hierover de kippenbouten. Plaats de deksel op de tajine en verwarm nog even op een laag vuur.
Serveer met wat verse koriander