Leg de kippenborstfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Dep de volgende dag droog met huishoudpapier en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
2
Giet de bonen en de kikkererwten af in een zeef en laat uitdruipen.
3
Verhit de olie in een grote kookpot, en bak de kippenblokjes, de bevroren uien en de bevroren knoflook 5 minuten aan. Zorg ervoor dat de kippenblokjes aan alle kanten gebakken zijn.
4
Voeg de tomatenblokjes toe zodra het vlees licht bruin ziet. Voeg dan de selderij, de mais, de paprika, de bonen en kikkererwten toe en meng goed onder elkaar. Laat alles opkoken en kruid met komijn, oregano, chilipoeder en peper en zout.
5
Als de chili te dik of te pikant zou zijn, kan er nog groente- of kippenbouillon aan worden toegevoegd. Laat 10 minuten sudderen en dien warm op.
Leg de kippenborstfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Dep de volgende dag droog met huishoudpapier en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
2.
Giet de bonen en de kikkererwten af in een zeef en laat uitdruipen.
3.
Verhit de olie in een grote kookpot, en bak de kippenblokjes, de bevroren uien en de bevroren knoflook 5 minuten aan. Zorg ervoor dat de kippenblokjes aan alle kanten gebakken zijn.
4.
Voeg de tomatenblokjes toe zodra het vlees licht bruin ziet. Voeg dan de selderij, de mais, de paprika, de bonen en kikkererwten toe en meng goed onder elkaar. Laat alles opkoken en kruid met komijn, oregano, chilipoeder en peper en zout.
5.
Als de chili te dik of te pikant zou zijn, kan er nog groente- of kippenbouillon aan worden toegevoegd. Laat 10 minuten sudderen en dien warm op.