De rijpe avocado halveren , de pit verwijderen en met een lepel het vruchtvlees eruit scheppen.
2
Het vruchtvlees op smaak brengen met limoensap , peper en zout en fijngehakte koriander. Het geheel fijn prakken met een vork.
3
De Vlaamse frieten bakken in de frituurpan en in een ovenschaal leggen. De cheddar kaas verdelen over de rustieke frieten en gedurende 15 min in de oven op 160° C laten smelten.
4
De ovenschaal uit de oven halen en versieren met de guacamole, de peperoni , de taco chips en de rest van de fijn gehakte koriander.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
De rijpe avocado halveren , de pit verwijderen en met een lepel het vruchtvlees eruit scheppen.
2.
Het vruchtvlees op smaak brengen met limoensap , peper en zout en fijngehakte koriander. Het geheel fijn prakken met een vork.
3.
De Vlaamse frieten bakken in de frituurpan en in een ovenschaal leggen. De cheddar kaas verdelen over de rustieke frieten en gedurende 15 min in de oven op 160° C laten smelten.
4.
De ovenschaal uit de oven halen en versieren met de guacamole, de peperoni , de taco chips en de rest van de fijn gehakte koriander.