Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Eigenschappen:

Zonder vis, Zonder rundvlees, Zonder zeevruchten, Zonder vlees, Zonder gevogelte, vegetarisch, Zonder wild, Zonder varkensvlees

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
301 kcal
Vetten:
18 g
Koolhydraten:
29 g
Eiwitten:
4 g

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Leg bakpapier op een diepe bakplaat. Breng de boter met 180 g suiker in de mengkom en klop het mengsel in 3 minuten op stand 3,5 op tot een smeuïge massa. Voeg de melk en de eieren toe en mix het mengsel 1 minuut op stand 4. Meng de bloem, het bakpoeder en het zout door elkaar en doe ze in de mengkom.
2
 Roer het deeg 1 min. op stand 4, spreid het dan goed verdeeld op de bakplaat en bak ongeveer 20 minuten in de oven. Haal de bakplaat uit de oven en laat volledig afkoelen. Maak de mengkom schoon.
3
 Meng 150 g water, het vanillepuddingpoeder en 2 el suiker. Doe 250 g water in de mengkom en laat 4 minuten koken op 100°C op stand 2.
4
 Stel nog eens 2 minuten op 100°C op stand 2 in. Giet het vanillemengsel door de opening in het deksel erbij en doe er dan de bessen bij. Roer het geheel nogmaals goed om een de spatel. Giet de bessenpuddingmassa op het afgekoelde deeg en strijk glad. Laat opstijven. Maak de mengkom schoon.
5
 Plaats het roeropzetstuk in de grote mengkom. Klop de slagroom met slagroomversteviger en vanillesuiker stijf op stand 3. Verdeel de room over de bessenpuddingmassa en strijk ook glad. Beleg dan met petits-beurres. Bewaar de taart koel tot hij klaar is om op te dienen.

Vergelijkbare recepten

Petits-beurres met frambozen

eenvoudig 60 min

Ingrediënten

250 g
zachte boter, in stukjes
180 g
suiker, plus 2 el
40 g
melk
4 stuk(s)
eieren
300 g
tarwebloem type 405
2 tl
bakpoeder
1 snufje(s)
zout
400 ml
water
2 pakjes
vanillepuddingpoeder
750 g bofrost*
750 g
600 g
room
3 pakjes
slagroomversteviger
20 g
zelfgemaakte vanillesuiker
25 stuk(s)
petit-beurres

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 180°C boven- en onderwarmte. Leg bakpapier op een diepe bakplaat. Breng de boter met 180 g suiker in de mengkom en klop het mengsel in 3 minuten op stand 3,5 op tot een smeuïge massa. Voeg de melk en de eieren toe en mix het mengsel 1 minuut op stand 4. Meng de bloem, het bakpoeder en het zout door elkaar en doe ze in de mengkom.
2.
Roer het deeg 1 min. op stand 4, spreid het dan goed verdeeld op de bakplaat en bak ongeveer 20 minuten in de oven. Haal de bakplaat uit de oven en laat volledig afkoelen. Maak de mengkom schoon.
3.
Meng 150 g water, het vanillepuddingpoeder en 2 el suiker. Doe 250 g water in de mengkom en laat 4 minuten koken op 100°C op stand 2.
4.
Stel nog eens 2 minuten op 100°C op stand 2 in. Giet het vanillemengsel door de opening in het deksel erbij en doe er dan de bessen bij. Roer het geheel nogmaals goed om een de spatel. Giet de bessenpuddingmassa op het afgekoelde deeg en strijk glad. Laat opstijven. Maak de mengkom schoon.
5.
Plaats het roeropzetstuk in de grote mengkom. Klop de slagroom met slagroomversteviger en vanillesuiker stijf op stand 3. Verdeel de room over de bessenpuddingmassa en strijk ook glad. Beleg dan met petits-beurres. Bewaar de taart koel tot hij klaar is om op te dienen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.