Voor het pannetje met steak en abrikozen op een krokant broodje: Laat de ruitbroodjes en de minirumpsteaks ontdooien. Snijd de ruitbroodjes vervolgens in dunne sneetjes.
2
Meng de azijn, mosterd en zonnebloemolie tot een dressing en kruid met peper en zout. Snijd de abrikozen in blokjes en voeg ze toe aan de dressing.
3
Bak de minirumpsteaks en de uienblokjes kort aan op het raclettetoestel maar laat ze niet volledig gaar worden. Rooster de sneetjes brood langs beide kanten.
4
Bedek de bodem van het pannetje met enkele sneetjes brood en leg hier een sneetje raclettekaas op. Snijd de steak in dunne reepjes en voeg deze toe aan de uien en abrikozen.
5
Verdeel deze mix over de raclettekaas en laat het pannetje garen.
6
Voor het pannetje met garnalen, mango, erwten en verse room: Laat de garnalen en mangoblokjes ontdooien.
7
Blancheer de erwten in kokend gezouten water en schrik ze in een koudwaterbad. Klop de verse room tot een gladde massa en kruid met peper en zout.
8
Bak de garnalen en de uienblokjes kort aan op het raclettetoestel maar laat ze niet volledig gaar worden.
9
Bedek de bodem van het pannetje met raclettekaas en verdeel hier de garnalen, uien, mangoblokjes en erwten over. Laat het pannetje garen en werk af met de verse room.
10
Voor het veggie pannetje met frittata, kruiden en champignons: Bak de champignons en de uienblokjes kort aan op het raclettetoestel.
11
Roer de eieren samen met de room en kruiden los in een schaal en kruid met peper en zout.
12
Doe een scheutje olijfolie in het pannetje en voeg wat van het eimengsel toe. Voeg vervolgens de champignons en uien toe en bestrooi met de geraspte parmezaan.
13
Laat het pannetje garen tot het ei stolt en er zich een korst vormt.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Voor het pannetje met steak en abrikozen op een krokant broodje: Laat de ruitbroodjes en de minirumpsteaks ontdooien. Snijd de ruitbroodjes vervolgens in dunne sneetjes.
2.
Meng de azijn, mosterd en zonnebloemolie tot een dressing en kruid met peper en zout. Snijd de abrikozen in blokjes en voeg ze toe aan de dressing.
3.
Bak de minirumpsteaks en de uienblokjes kort aan op het raclettetoestel maar laat ze niet volledig gaar worden. Rooster de sneetjes brood langs beide kanten.
4.
Bedek de bodem van het pannetje met enkele sneetjes brood en leg hier een sneetje raclettekaas op. Snijd de steak in dunne reepjes en voeg deze toe aan de uien en abrikozen.
5.
Verdeel deze mix over de raclettekaas en laat het pannetje garen.
6.
Voor het pannetje met garnalen, mango, erwten en verse room: Laat de garnalen en mangoblokjes ontdooien.
7.
Blancheer de erwten in kokend gezouten water en schrik ze in een koudwaterbad. Klop de verse room tot een gladde massa en kruid met peper en zout.
8.
Bak de garnalen en de uienblokjes kort aan op het raclettetoestel maar laat ze niet volledig gaar worden.
9.
Bedek de bodem van het pannetje met raclettekaas en verdeel hier de garnalen, uien, mangoblokjes en erwten over. Laat het pannetje garen en werk af met de verse room.
10.
Voor het veggie pannetje met frittata, kruiden en champignons: Bak de champignons en de uienblokjes kort aan op het raclettetoestel.
11.
Roer de eieren samen met de room en kruiden los in een schaal en kruid met peper en zout.
12.
Doe een scheutje olijfolie in het pannetje en voeg wat van het eimengsel toe. Voeg vervolgens de champignons en uien toe en bestrooi met de geraspte parmezaan.
13.
Laat het pannetje garen tot het ei stolt en er zich een korst vormt.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.