Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2
Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de bevroren garnalen in kruidensaus 10 minuten onder regelmatig roeren.
3
Voeg de knoflook, het citroensap, de witte wijn, peper en de chilivlokken erbij en laat alles nog 5 minuten pruttelen op laag vuur
4
Doe de warme spaghetti erbij en meng goed onder elkaar. Roer er ook de bevroren kruidenmix onder. Strooi de parmezaan over het garnalenpannetje en dien op.
Onze tip
Wie wil kan het garnalenpannetje nog garneren met wat vers versneden basilicum. Heerlijk met een koele Italiaanse witte wijn.
Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de bevroren garnalen in kruidensaus 10 minuten onder regelmatig roeren.
3.
Voeg de knoflook, het citroensap, de witte wijn, peper en de chilivlokken erbij en laat alles nog 5 minuten pruttelen op laag vuur
4.
Doe de warme spaghetti erbij en meng goed onder elkaar. Roer er ook de bevroren kruidenmix onder. Strooi de parmezaan over het garnalenpannetje en dien op.