Voor het glazuur: karamelliseer honing in een kookpot, blus met azijn en water en laat 2 minuten sudderen. Spoel de sinaasappel onder heet water, dep droog en rasp de schil in het glazuur. Schil en fileer de rest van de sinaasappel en zet opzij. Stamp de venkelzaadjes fijn in een vijzel en voeg toe aan het glazuur.
2
Was voor de salade de courgettes, halveer ze en snijd ze in plakjes van 0,5 cm dik. Was de chilipeper, halveer hem, ontpit hem en snijd hem in fijne reepjes. Meng de courgetteplakjes met het zout, de peper, de chilipeper en de olijfolie.
3
Verhit een grillpan. Grill de courgettes ongeveer 2 minuten aan elke kant en bestrijk ze met de helft van het glazuur. Haal de gegrilde courgette uit de pan en meng met de sinaasappelfilet.
4
Bak de kabeljauw 10 minuten in de grillpan en draai een paar keer om. Druk het knoflookteentje plat met de achterkant van een mes en bak het mee. Bestrijk de kabeljauw met de rest van het glazuur en breng op smaak met zout en peper.
5
Was de basilicum en pluk de blaadjes. Serveer de courgettesalade met de kabeljauw en de verse basilicum.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Voor het glazuur: karamelliseer honing in een kookpot, blus met azijn en water en laat 2 minuten sudderen. Spoel de sinaasappel onder heet water, dep droog en rasp de schil in het glazuur. Schil en fileer de rest van de sinaasappel en zet opzij. Stamp de venkelzaadjes fijn in een vijzel en voeg toe aan het glazuur.
2.
Was voor de salade de courgettes, halveer ze en snijd ze in plakjes van 0,5 cm dik. Was de chilipeper, halveer hem, ontpit hem en snijd hem in fijne reepjes. Meng de courgetteplakjes met het zout, de peper, de chilipeper en de olijfolie.
3.
Verhit een grillpan. Grill de courgettes ongeveer 2 minuten aan elke kant en bestrijk ze met de helft van het glazuur. Haal de gegrilde courgette uit de pan en meng met de sinaasappelfilet.
4.
Bak de kabeljauw 10 minuten in de grillpan en draai een paar keer om. Druk het knoflookteentje plat met de achterkant van een mes en bak het mee. Bestrijk de kabeljauw met de rest van het glazuur en breng op smaak met zout en peper.
5.
Was de basilicum en pluk de blaadjes. Serveer de courgettesalade met de kabeljauw en de verse basilicum.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.