Bereiding pesto:
Snij de venkel in stukken en pureer deze fijn samen met de basilicum, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg de fijn geraspte Parmezaan toe en breng op smaak met peper en zout.
2
Bereiding:
Bak de kabeljauw aan in een pan met wat boter. Verwarm de aardappelpuree met broccoli en de botersaus in twee verschillende pannen. Voeg de fijne kruidenmix toe aan de saus. Serveer de vis op een bedje van broccolipuree met pesto en botersaus.
Bereiding pesto:
Snij de venkel in stukken en pureer deze fijn samen met de basilicum, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg de fijn geraspte Parmezaan toe en breng op smaak met peper en zout.
2.
Bereiding:
Bak de kabeljauw aan in een pan met wat boter. Verwarm de aardappelpuree met broccoli en de botersaus in twee verschillende pannen. Voeg de fijne kruidenmix toe aan de saus. Serveer de vis op een bedje van broccolipuree met pesto en botersaus.