Lactosevrij,
Glutenvrij,
Zonder vlees,
Zonder varkensvlees
Bereiding
1
Verhit de champignons in een antikleefpan tot het vocht is verdampt. Voeg dan de kerstomaten, de lente-ui, knoflookboter, paprikareepjes en de zoetzure chilisaus toe en bak kort tot alles gaar is. Kruid flink met peper en zout, en werk af met een snufje suiker
2
Giet de sojasaus erbij, hussel door elkaar, garneer met tuinkers en dien op.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
100g
lente-uien, in kleine schijfjes gesneden
250g
kerstomaten, rood en geel, gehalveerd
150g
paprikareepjes, rood en geel, gewassen en in reepjes gesneden
paprikareepjes, rood en geel, gewassen en in reepjes gesneden
2stuk(s)
tuinkers
200g
knoflookboter
200ml
zoetzure chilisaus
10el
natuurlijke sojasaus
Zout
Versgemalen zwarte peper om te kruiden
Een beetje suiker om de smaak af te ronden
Bereiding
1.
Verhit de champignons in een antikleefpan tot het vocht is verdampt. Voeg dan de kerstomaten, de lente-ui, knoflookboter, paprikareepjes en de zoetzure chilisaus toe en bak kort tot alles gaar is. Kruid flink met peper en zout, en werk af met een snufje suiker
2.
Giet de sojasaus erbij, hussel door elkaar, garneer met tuinkers en dien op.