Verwarm de oven voor op 190°C. Laat de puddingbroodjes ongeveer 10 minuten ontdooien op een bakplaat met bakpapier en zet ze aansluitend 15 à 19 minuten in de oven.
2
Klop ondertussen de eieren, de eigelen, het suiker, de melk en de slagroom op tot een lichte massa.
3
Haal de puddingbroodjes uit de oven en leg ze in een ovenschotel. Leg de frambozen ertussen en giet daarover de massa.
4
Zet de schotel 20 à 30 minuten in een oven op 140°C. Werk eventueel af met bloemsuiker en munt.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Verwarm de oven voor op 190°C. Laat de puddingbroodjes ongeveer 10 minuten ontdooien op een bakplaat met bakpapier en zet ze aansluitend 15 à 19 minuten in de oven.
2.
Klop ondertussen de eieren, de eigelen, het suiker, de melk en de slagroom op tot een lichte massa.
3.
Haal de puddingbroodjes uit de oven en leg ze in een ovenschotel. Leg de frambozen ertussen en giet daarover de massa.
4.
Zet de schotel 20 à 30 minuten in een oven op 140°C. Werk eventueel af met bloemsuiker en munt.