Haal de kaastaart uit de verpakking en laat ze ontdooien op een taartschaal.
2
Mix de aardbeien fijn.
3
Meng de verse kaas, de aardbeien en de suiker tot een crème. Voeg eventueel wat slagroomversteviger toe als de crème te loperig is. Breng de crème over in een spuitzak met een stervormig spuitmondje.
4
Schaaf schilfers van de chocolade met een mes.
5
Versier het midden van de taart met de crème. Schik de paashaas en de eitjes vast op de crème en versier met de chocoladeschilfers.
Haal de kaastaart uit de verpakking en laat ze ontdooien op een taartschaal.
2.
Mix de aardbeien fijn.
3.
Meng de verse kaas, de aardbeien en de suiker tot een crème. Voeg eventueel wat slagroomversteviger toe als de crème te loperig is. Breng de crème over in een spuitzak met een stervormig spuitmondje.
4.
Schaaf schilfers van de chocolade met een mes.
5.
Versier het midden van de taart met de crème. Schik de paashaas en de eitjes vast op de crème en versier met de chocoladeschilfers.