Let op de extra tijd om te ontdooien voor de Zomerse fruitsalade.
Voedingswaarden per persoon
Energie:
383 kcal
Vetten:
21 g
Koolhydraten:
36 g
Eiwitten:
12 g
Bereiding
1
Laat eerst de Zomerse fruitsalade ontdooien. Verdeel de Zomerse fruitsalade op een groot plat bord en laat 3 uur ontdooien op kamertemperatuur (ong. 22 °C).
2
Neem de boterhammen bevroren uit de verpakking en laat ongeveer 30 minuten ontdooien. Rasp de zeste van de citroen en warm samen met het kaneelstokje en de melk op in een kookpot. Voeg de suiker toe en blijf roeren tot de suiker is opgelost.
3
Giet de melk in een ovenschaal en leg de boterhammen erin.
4
Kluts de eieren. Neem de boterhammen uit de melk, laat uitlekken en dompel langs beide kanten in het ei.
5
Verhit een geschikte hoeveelheid van de olie in een pan. Bak de boterhammen aan beide kanten goudbruin, neem ze uit de pan en laat uitdruppen op huishoudpapier.
6
Schik de boterhammen met de Zomerse fruitsalade op borden.
Onze tip
Voor dit recept kan ook prima brood of baguette van gisteren worden gebruikt. Wie het liever wat zoeter wil, kan nog wat kaneel en suiker op de torrijas strooien.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat eerst de Zomerse fruitsalade ontdooien. Verdeel de Zomerse fruitsalade op een groot plat bord en laat 3 uur ontdooien op kamertemperatuur (ong. 22 °C).
2.
Neem de boterhammen bevroren uit de verpakking en laat ongeveer 30 minuten ontdooien. Rasp de zeste van de citroen en warm samen met het kaneelstokje en de melk op in een kookpot. Voeg de suiker toe en blijf roeren tot de suiker is opgelost.
3.
Giet de melk in een ovenschaal en leg de boterhammen erin.
4.
Kluts de eieren. Neem de boterhammen uit de melk, laat uitlekken en dompel langs beide kanten in het ei.
5.
Verhit een geschikte hoeveelheid van de olie in een pan. Bak de boterhammen aan beide kanten goudbruin, neem ze uit de pan en laat uitdruppen op huishoudpapier.
6.
Schik de boterhammen met de Zomerse fruitsalade op borden.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.