Lactosevrij,
Zonder vis,
Glutenvrij,
Zonder vlees,
Zonder varkensvlees
Bereiding
1
Was de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
2
Doe de stukjes appel samen met de bofrost*Zomerse fruitsalade, de suiker en het zout in een kookpot en laat 30 minuten inkoken.
3
Spoel ondertussen drie glazen potjes uit met heet water en droog af.
4
Passeer na 30 minuten de hete marmelade door een fijne zeef of een passe-vite en vul de glazen met de nog warme confituur. Sluit ze meteen af en laat afkoelen. Bewaar daarna in de koelkast.
Onze tip
Omdat de confituur met weinig suiker is gemaakt, is ze maar ongeveer 4 weken houdbaar in de koelkast.
Was de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine stukjes.
2.
Doe de stukjes appel samen met de bofrost*Zomerse fruitsalade, de suiker en het zout in een kookpot en laat 30 minuten inkoken.
3.
Spoel ondertussen drie glazen potjes uit met heet water en droog af.
4.
Passeer na 30 minuten de hete marmelade door een fijne zeef of een passe-vite en vul de glazen met de nog warme confituur. Sluit ze meteen af en laat afkoelen. Bewaar daarna in de koelkast.