Zonder vis,
Zonder rundvlees,
Zonder zeevruchten,
Zonder vlees,
Zonder gevogelte,
vegetarisch,
Zonder wild,
Zonder varkensvlees
Bereiding
1
Laat de rodevruchtenmix een nacht in de koelkast ontdooien en vang het sap op.
2
Laat de 3 croissants ontdooien (ongeveer 1 uur bij kamertemperatuur) en rol ze samen op een met bloem bedekt oppervlak uit. Leg het deeg in een lage taartvorm.
3
Vet een taartvorm van Ø 26 cm in en bestrooi met bloem. Beleg met de uitgerolde croissants. Vervolgens blind bakken gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven (boven-/onderwarmte) op 200°C.
4
Leng het sap van de rodevruchtenmix eventueel aan met rood vruchtensap tot 250 ml. Voeg de taartgelei met de suiker toe en breng aan de kook onder voortdurend roeren. Laat vervolgens een beetje afkoelen, meng met de rodevruchtenmix en verdeel alles direct op de taartbodem. Verdeel nu de diepgevroren roomsoesjes gelijkmatig over de de rodevruchtenmix.
5
Laat de taart 4 uur rusten in de koelkast. Ondertussen ontdooien ook de roomsoesjes.
6
Pureer ongeveer 20 minuten voor het opdienen het chocolade-ijs met de amandelmelk en serveer dit als saus bij de taart.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Laat de rodevruchtenmix een nacht in de koelkast ontdooien en vang het sap op.
2.
Laat de 3 croissants ontdooien (ongeveer 1 uur bij kamertemperatuur) en rol ze samen op een met bloem bedekt oppervlak uit. Leg het deeg in een lage taartvorm.
3.
Vet een taartvorm van Ø 26 cm in en bestrooi met bloem. Beleg met de uitgerolde croissants. Vervolgens blind bakken gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven (boven-/onderwarmte) op 200°C.
4.
Leng het sap van de rodevruchtenmix eventueel aan met rood vruchtensap tot 250 ml. Voeg de taartgelei met de suiker toe en breng aan de kook onder voortdurend roeren. Laat vervolgens een beetje afkoelen, meng met de rodevruchtenmix en verdeel alles direct op de taartbodem. Verdeel nu de diepgevroren roomsoesjes gelijkmatig over de de rodevruchtenmix.
5.
Laat de taart 4 uur rusten in de koelkast. Ondertussen ontdooien ook de roomsoesjes.
6.
Pureer ongeveer 20 minuten voor het opdienen het chocolade-ijs met de amandelmelk en serveer dit als saus bij de taart.