Laat de soezen en de rodevruchtenmix ontdooien in de koelkast.
2
Vang het sap van de rodevruchtenmix op, verhit het in een pan met de rode wijn en de suiker, en dik in met de maizena. Laat de saus wat afkoelen en meng er dan de rodevruchtenmix onder. Bewaar in de koelkast.
3
Reduceer het cacaopoeder met de rest van de suiker en het water in een steelpan tot een stroperige consistentie.
4
Hak de chocolade in kleine stukjes.
5
Verwarm de room in een andere pan en laat de fijngehakte chocolade erin smelten. Meng de twee chocoladebereidingen vervolgens bij elkaar en bewaar in de koelkast.
6
Schik de roomsoezen met kersen op de rode vruchten en werk mooi af met het chocoladeglazuur.
Laat de soezen en de rodevruchtenmix ontdooien in de koelkast.
2.
Vang het sap van de rodevruchtenmix op, verhit het in een pan met de rode wijn en de suiker, en dik in met de maizena. Laat de saus wat afkoelen en meng er dan de rodevruchtenmix onder. Bewaar in de koelkast.
3.
Reduceer het cacaopoeder met de rest van de suiker en het water in een steelpan tot een stroperige consistentie.
4.
Hak de chocolade in kleine stukjes.
5.
Verwarm de room in een andere pan en laat de fijngehakte chocolade erin smelten. Meng de twee chocoladebereidingen vervolgens bij elkaar en bewaar in de koelkast.
6.
Schik de roomsoezen met kersen op de rode vruchten en werk mooi af met het chocoladeglazuur.