Grill de bevroren kipfilets 12 minuten op de rand van het vuur en draai ze een paar keer om.
2
cKook om de dip te maken de doperwten 2 minuten in een pan licht gezouten kokend water. Giet de doperwten in een vergiet, laat schrikken onder koud water en laat uitdruipen.
3
Was de munt en pluk de blaadjes. Pel de knoflook en hak hem grof.
4
Pureer de doperwten, munt, knoflook en het citroensap met een staafmixer. Roer er yoghurt en olijfolie onder en breng op smaak met zout, peper en suiker.
Grill de bevroren kipfilets 12 minuten op de rand van het vuur en draai ze een paar keer om.
2.
cKook om de dip te maken de doperwten 2 minuten in een pan licht gezouten kokend water. Giet de doperwten in een vergiet, laat schrikken onder koud water en laat uitdruipen.
3.
Was de munt en pluk de blaadjes. Pel de knoflook en hak hem grof.
4.
Pureer de doperwten, munt, knoflook en het citroensap met een staafmixer. Roer er yoghurt en olijfolie onder en breng op smaak met zout, peper en suiker.