Ontdooi de kippenbouten ongeveer 6 uur afgedekt in de koelkast. Haal ze vervolgens uit elkaar, spoel ze af en dep droog.
2
Pers de citroen. Meng de chilisaus onder het citroensap en strijk de ontdooide kippenbouten in met dit mengsel. Laat de kippenbouten nog 2 uur afgedekt marineren in de koelkast.
3
Verwarm de heteluchtoven voor op 180°C. Vet een grote ovenvaste schotel in met olijfolie. Verdeel de kippenbouten over de schotel en laat ze 15 minuten voorgaren in het midden van de oven.
4
Pel ondertussen de sjalotten en snijd ze doormidden. Spoel de peren. Snijd ze in vieren en verwijder de kern. Spoel de rozemarijn en dep droog. Na afloop van de 15 minuten alles toevoegen aan de kippenbouten en verdelen over de schotel. Kruid met peper en zout. Laat nog 15 minuten garen.
5
Verdeel de kippenbouten met peer en sjalot over de borden en werk af met de kruiden.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
1¼
citroen
10el
chilisaus
2½ el bofrost*
2½el
bofrost*Mediterrane kruidenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
12½
sjalotten
2½
peren (vb. Abate Fetel)
6¼takje(s)
rozemarijn
0.63tl
zout
0.63tl
peper
1¼ el bofrost*
1¼el
bofrost*Michel Maury extra vierge olijfolie
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1½
citroen
12el
chilisaus
3 el bofrost*
3el
bofrost*Mediterrane kruidenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
15
sjalotten
3
peren (vb. Abate Fetel)
7½takje(s)
rozemarijn
0.75tl
zout
0.75tl
peper
1½ el bofrost*
1½el
bofrost*Michel Maury extra vierge olijfolie
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1¾
citroen
14el
chilisaus
3½ el bofrost*
3½el
bofrost*Mediterrane kruidenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
17½
sjalotten
3½
peren (vb. Abate Fetel)
8¾takje(s)
rozemarijn
0.88tl
zout
0.88tl
peper
1¾ el bofrost*
1¾el
bofrost*Michel Maury extra vierge olijfolie
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2
citroen
16el
chilisaus
4 el bofrost*
4el
bofrost*Mediterrane kruidenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
20
sjalotten
4
peren (vb. Abate Fetel)
10takje(s)
rozemarijn
1tl
zout
1tl
peper
2 el bofrost*
2el
bofrost*Michel Maury extra vierge olijfolie
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2¼
citroen
18el
chilisaus
4½ el bofrost*
4½el
bofrost*Mediterrane kruidenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
22½
sjalotten
4½
peren (vb. Abate Fetel)
11¼takje(s)
rozemarijn
1.13tl
zout
1.13tl
peper
2¼ el bofrost*
2¼el
bofrost*Michel Maury extra vierge olijfolie
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2½
citroen
20el
chilisaus
5 el bofrost*
5el
bofrost*Mediterrane kruidenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
25
sjalotten
5
peren (vb. Abate Fetel)
12½takje(s)
rozemarijn
1.25tl
zout
1.25tl
peper
2½ el bofrost*
2½el
bofrost*Michel Maury extra vierge olijfolie
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2¾
citroen
22el
chilisaus
5½ el bofrost*
5½el
bofrost*Mediterrane kruidenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
27½
sjalotten
5½
peren (vb. Abate Fetel)
13¾takje(s)
rozemarijn
1.38tl
zout
1.38tl
peper
2¾ el bofrost*
2¾el
bofrost*Michel Maury extra vierge olijfolie
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
3
citroen
24el
chilisaus
6 el bofrost*
6el
bofrost*Mediterrane kruidenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
30
sjalotten
6
peren (vb. Abate Fetel)
15takje(s)
rozemarijn
1.5tl
zout
1.5tl
peper
3 el bofrost*
3el
bofrost*Michel Maury extra vierge olijfolie
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
Bereiding
1.
Ontdooi de kippenbouten ongeveer 6 uur afgedekt in de koelkast. Haal ze vervolgens uit elkaar, spoel ze af en dep droog.
2.
Pers de citroen. Meng de chilisaus onder het citroensap en strijk de ontdooide kippenbouten in met dit mengsel. Laat de kippenbouten nog 2 uur afgedekt marineren in de koelkast.
3.
Verwarm de heteluchtoven voor op 180°C. Vet een grote ovenvaste schotel in met olijfolie. Verdeel de kippenbouten over de schotel en laat ze 15 minuten voorgaren in het midden van de oven.
4.
Pel ondertussen de sjalotten en snijd ze doormidden. Spoel de peren. Snijd ze in vieren en verwijder de kern. Spoel de rozemarijn en dep droog. Na afloop van de 15 minuten alles toevoegen aan de kippenbouten en verdelen over de schotel. Kruid met peper en zout. Laat nog 15 minuten garen.
5.
Verdeel de kippenbouten met peer en sjalot over de borden en werk af met de kruiden.