Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Rooster de kruidnagel, laurierblaadjes, jeneverbes en steranijs lichtjes in een pan zonder vetstof en breng dit alles daarna over in een thee-ei. Gaar de rodekool met het theebolletje en de balsamicoazijn ongeveer 15 minuten in een kookpot tot het vocht is ingekookt. Kruid af met de bietenstroop, peper en zout. Haal het thee-ei eruit en laat de rodekool uitlekken in een vergiet.
2
 Laat de boter smelten in een kleine kookpot. Leg twee vellen filodeeg naast elkaar op het werkvlak. Bestrijk ze met de gesmolten boter en leg er telkens een tweede deegvel op. Snij de beboterde filovellen in de lengte in tweeën, bestrijk de randen met boter, bedek met de uitgelekte rodekool, rol op en druk de zijkanten aan. Leg de strudels op een bakplaat met bakpapier en laat ze ongeveer 20 min. bakken op 180 °C tot ze knapperig zijn.
3
 Maak de rumpsteaks en de champignons klaar volgens de instructies op de verpakking. Kook de fettucini pasta gaar volgens de instructies.

Vergelijkbare recepten

Minirumpsteak met rodekoolstrudel, champignonragout en fettucini

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

400 g bofrost*
400 g
Vegan
3
kruidnagels
2 blaadje(s)
laurierbladeren
4
jeneverbessen
1
steranijs
1 tl
donkere balsamicoazijn
1 el
bietenstroop
4 blaadje(s)
filodeeg
100 g
boter
600 g bofrost*
600 g
Vegan
600 g
fettucini pasta
4 bofrost*
4

Bereiding

1.
Rooster de kruidnagel, laurierblaadjes, jeneverbes en steranijs lichtjes in een pan zonder vetstof en breng dit alles daarna over in een thee-ei. Gaar de rodekool met het theebolletje en de balsamicoazijn ongeveer 15 minuten in een kookpot tot het vocht is ingekookt. Kruid af met de bietenstroop, peper en zout. Haal het thee-ei eruit en laat de rodekool uitlekken in een vergiet.
2.
Laat de boter smelten in een kleine kookpot. Leg twee vellen filodeeg naast elkaar op het werkvlak. Bestrijk ze met de gesmolten boter en leg er telkens een tweede deegvel op. Snij de beboterde filovellen in de lengte in tweeën, bestrijk de randen met boter, bedek met de uitgelekte rodekool, rol op en druk de zijkanten aan. Leg de strudels op een bakplaat met bakpapier en laat ze ongeveer 20 min. bakken op 180 °C tot ze knapperig zijn.
3.
Maak de rumpsteaks en de champignons klaar volgens de instructies op de verpakking. Kook de fettucini pasta gaar volgens de instructies.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.