Voor de chutney de suiker in een steelpannetje laten smelten totdat hij lichtblond is, daarna de fijngesneden rode uien toevoegen en de steranijs. Eventjes laten stoven en afblussen met azijn en goed laten inkoken totdat het vocht is verdwenen. Op smaak brengen met peper en zout.
2
De rustieke broodjes afbakken in de oven.
3
De gehaktballen bakken in de pan.
4
Het witlof en appel in dunne reepjes snijden en met wat citroensap en yoghurt mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
5
Broodjes opensnijden en beleggen met de salade , de gehaktbal in plakken snijden, boven op de salade leggen en als laatste een eetlepel chutney erbovenop.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Voor de chutney de suiker in een steelpannetje laten smelten totdat hij lichtblond is, daarna de fijngesneden rode uien toevoegen en de steranijs. Eventjes laten stoven en afblussen met azijn en goed laten inkoken totdat het vocht is verdwenen. Op smaak brengen met peper en zout.
2.
De rustieke broodjes afbakken in de oven.
3.
De gehaktballen bakken in de pan.
4.
Het witlof en appel in dunne reepjes snijden en met wat citroensap en yoghurt mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
5.
Broodjes opensnijden en beleggen met de salade , de gehaktbal in plakken snijden, boven op de salade leggen en als laatste een eetlepel chutney erbovenop.