Laat de tilapiafilets en de ratatouille ontdooien.
2
Breng de ratatouille over op een stuk bakpapier van ongeveer 40 bij 40 cm en leg de tilapiafilet erbovenop. Druppel er olijfolie en limoensap over en kruid met peper en zout. Leg dan de kruiden erop en vouw het bakpapier dan toe tot een papillot.
3
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C), leg de papillot op een bakplaat in het midden van de oven en laat 20 minuten garen.
4
Serveer de tilapiafilets op ratatouille in de papillot op een bord.
Laat de tilapiafilets en de ratatouille ontdooien.
2.
Breng de ratatouille over op een stuk bakpapier van ongeveer 40 bij 40 cm en leg de tilapiafilet erbovenop. Druppel er olijfolie en limoensap over en kruid met peper en zout. Leg dan de kruiden erop en vouw het bakpapier dan toe tot een papillot.
3.
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C), leg de papillot op een bakplaat in het midden van de oven en laat 20 minuten garen.
4.
Serveer de tilapiafilets op ratatouille in de papillot op een bord.