+ 25 minuten baktijd,
Tijd om te laten rusten: 25 min
Voedingswaarden per persoon
Energie:
528 kcal
Vetten:
43 g
Koolhydraten:
12 g
Eiwitten:
22 g
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een ovenschaal in.
2
Breng de jonge worteltjes in een kookpot met gezouten water aan de kook en laat nog 1 minuut sudderen. Voeg dan het trio van koolroosjes toe en laat ze ontdooien in het hete water. Giet de groenten af in een vergiet, vang daarbij een beetje van het kookvocht op en laat de groenten uitlekken.
3
Meng de crème fraîche met 2 el kookvocht en kruid flink met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel de groenten in de ovenschaal en doe de crème fraîche eroverheen.
4
Bestrooi met de ovenschotel met geraspte kaas en zet 25 minuten in het midden van de oven totdat de korst goudbruin ziet.
Onze tip
Dit gerecht kan worden geserveerd als bijgerecht, maar kan ook op zich staan. Als bijgerecht past het overheerlijk bij varkensvlees of gevogelte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een ovenschaal in.
2.
Breng de jonge worteltjes in een kookpot met gezouten water aan de kook en laat nog 1 minuut sudderen. Voeg dan het trio van koolroosjes toe en laat ze ontdooien in het hete water. Giet de groenten af in een vergiet, vang daarbij een beetje van het kookvocht op en laat de groenten uitlekken.
3.
Meng de crème fraîche met 2 el kookvocht en kruid flink met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel de groenten in de ovenschaal en doe de crème fraîche eroverheen.
4.
Bestrooi met de ovenschotel met geraspte kaas en zet 25 minuten in het midden van de oven totdat de korst goudbruin ziet.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.