Giet het vocht van de kikkererwten af en dep ze droog met keukenrol. Breng de kikkererwten op smaak met de curry en de helft van de peper en het zout. Verdeel de kikkererwten over een ovenplaat met bakpapier en laat ze gedurende 20 minuten krokant worden op de bovenste plaat in de oven.
3
Bereid de broccoli en de erwten volgens de instructies op de verpakking. Snijd de appel in dunne schijfjes.
4
Pers de citroen. Breng de yoghurt op smaak met het citroensap, de citroenzeste, de andere helft van de peper en het zout en de peterselie.
5
Verdeel de groenten in waaiervorm over een kom en serveer met de amandelen en de yoghurtdip.
Giet het vocht van de kikkererwten af en dep ze droog met keukenrol. Breng de kikkererwten op smaak met de curry en de helft van de peper en het zout. Verdeel de kikkererwten over een ovenplaat met bakpapier en laat ze gedurende 20 minuten krokant worden op de bovenste plaat in de oven.
3.
Bereid de broccoli en de erwten volgens de instructies op de verpakking. Snijd de appel in dunne schijfjes.
4.
Pers de citroen. Breng de yoghurt op smaak met het citroensap, de citroenzeste, de andere helft van de peper en het zout en de peterselie.
5.
Verdeel de groenten in waaiervorm over een kom en serveer met de amandelen en de yoghurtdip.