Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de 2 varkensbouten in een ovenschaal en bak gedurende 70 min. in de oven. Leg de zuurkool, uienblokjes, laurierblaadjes, boter, witte wijn en de bouillon in een kookpot en laat afgedekt zachtjes koken. Voeg na 15 min. de aardappelen voorzichtig toe. Verdeel de zuurkool met de aardappelen in een ovenschaal en leg de varkensbouten er bovenop. Laat nog 5-10 min. afgedekt garen in de oven. Dien op met wat mosterd.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de 2 varkensbouten in een ovenschaal en bak gedurende 70 min. in de oven. Leg de zuurkool, uienblokjes, laurierblaadjes, boter, witte wijn en de bouillon in een kookpot en laat afgedekt zachtjes koken. Voeg na 15 min. de aardappelen voorzichtig toe. Verdeel de zuurkool met de aardappelen in een ovenschaal en leg de varkensbouten er bovenop. Laat nog 5-10 min. afgedekt garen in de oven. Dien op met wat mosterd.