Leg de bevroren kabeljauwfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de volgende dag af met koud water, dep droog met huishoudpapier en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
2
Was en schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
3
Breng het water aan de kook en voeg de aardappelblokjes, de knoflook, de bevroren uienblokjes, soepgroenten en bloemkoolroosjes toe en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat 15 minuten zachtjes koken. Voeg na 10 minuten de kabeljauwstukjes toe.
4
Meng de currypasta, het currypoeder, de kurkuma, vissaus, suiker en kokosmelk bij elkaar en doe alles bij de warme vissoep. Laat 5 minuten rusten op laag vuur. Smaak af met de vleesbouillon en dien warm op.
Onze tip
Er kan ook wat basmatirijst worden toegevoegd aan de soep. De exotische kruiden zijn te vinden in de meeste grote supermarkten of bij Aziatische kruideniers.
Leg de bevroren kabeljauwfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de volgende dag af met koud water, dep droog met huishoudpapier en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
2.
Was en schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
3.
Breng het water aan de kook en voeg de aardappelblokjes, de knoflook, de bevroren uienblokjes, soepgroenten en bloemkoolroosjes toe en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat 15 minuten zachtjes koken. Voeg na 10 minuten de kabeljauwstukjes toe.
4.
Meng de currypasta, het currypoeder, de kurkuma, vissaus, suiker en kokosmelk bij elkaar en doe alles bij de warme vissoep. Laat 5 minuten rusten op laag vuur. Smaak af met de vleesbouillon en dien warm op.