Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Laat de tilapiafilets en de ratatouille ontdooien.
2
 Breng de ratatouille over op een stuk bakpapier van ongeveer 40 bij 40 cm en leg de tilapiafilet erbovenop. Druppel er olijfolie en limoensap over en kruid met peper en zout. Leg dan de kruiden erop en vouw het bakpapier dan toe tot een papillot.
3
 Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C), leg de papillot op een bakplaat in het midden van de oven en laat 20 minuten garen.
4
 Serveer de tilapiafilets op ratatouille in de papillot op een bord.

Vergelijkbare recepten

Pangasiusfilets op ratatouille

eenvoudig 25 min

Ingrediënten

1 stuk(ken) bofrost*
1 stuk(ken)
150 g bofrost*
150 g
Vegan
1 tl
limoensap
1 snufje(s)
zout
1 snufje(s)
peper

Bereiding

1.
Laat de tilapiafilets en de ratatouille ontdooien.
2.
Breng de ratatouille over op een stuk bakpapier van ongeveer 40 bij 40 cm en leg de tilapiafilet erbovenop. Druppel er olijfolie en limoensap over en kruid met peper en zout. Leg dan de kruiden erop en vouw het bakpapier dan toe tot een papillot.
3.
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C), leg de papillot op een bakplaat in het midden van de oven en laat 20 minuten garen.
4.
Serveer de tilapiafilets op ratatouille in de papillot op een bord.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.