Verhit de sesamolie in een grote kookpot en fruit de uienblokjes aan samen met het currypoeder en de geperste knoflookteen. Het currypoeder mag een beetje aanbakken. Voeg vervolgens de gember en de bevroren paprika toe en giet de bouillon erbij.
2
Rits de tijm van de takjes, voeg toe aan de soep, en laat alles 20 minuten stevig doorkoken op hoog vuur.
3
Bak ondertussen de bevroren garnalen 2 minuten stevig aan in een antikleefpan en laat vervolgens nog 3 tot 4 minuten verder garen op middelhoog vuur.
4
Voeg daarna de verse kaas toe aan de soep, laat opnieuw opkoken en mix fijn. Passeer de soep door een fijne zeef en breng op smaak met limoensap, zout en cayennepeper.
5
Druppel nog wat sap van de garnalen over de soep en dien op met de garnalen.
Verhit de sesamolie in een grote kookpot en fruit de uienblokjes aan samen met het currypoeder en de geperste knoflookteen. Het currypoeder mag een beetje aanbakken. Voeg vervolgens de gember en de bevroren paprika toe en giet de bouillon erbij.
2.
Rits de tijm van de takjes, voeg toe aan de soep, en laat alles 20 minuten stevig doorkoken op hoog vuur.
3.
Bak ondertussen de bevroren garnalen 2 minuten stevig aan in een antikleefpan en laat vervolgens nog 3 tot 4 minuten verder garen op middelhoog vuur.
4.
Voeg daarna de verse kaas toe aan de soep, laat opnieuw opkoken en mix fijn. Passeer de soep door een fijne zeef en breng op smaak met limoensap, zout en cayennepeper.
5.
Druppel nog wat sap van de garnalen over de soep en dien op met de garnalen.