Laat de gekweekte blauwe bosbessen afgedekt ongeveer 2,5 uur op kamertemperatuur ontdooien. Laat de chocoladedonuts afgedekt ongeveer vijftig minuten in de koelkast ontdooien.
2
Meng voor de crème de mascarpone met de bloemsuiker tot een gladde massa. Snij het vanillestokje in de lengte door en schraap de zaadjes eruit met de achterkant van een mes. Klop de room met de vanillepulp schuimig. Klop de gelatine erdoor. Spatel de mascarpone erdoor.
3
Koel de mascarponecrème vijf minuten. Doe de crème vervolgens in een spuitzak met een geperforeerd spuitmondje.
4
Snij de donuts doormidden en verdeel de mascarponecrème erover. Werk af met de bosbessen en leg de bovenste donuthelften erop. Serveer gegarneerd met suikerconfetti.
Onze tip
Serveer met een kopje koffie met room en een scheutje bofrost*cappuccinolikeur.
Laat de gekweekte blauwe bosbessen afgedekt ongeveer 2,5 uur op kamertemperatuur ontdooien. Laat de chocoladedonuts afgedekt ongeveer vijftig minuten in de koelkast ontdooien.
2.
Meng voor de crème de mascarpone met de bloemsuiker tot een gladde massa. Snij het vanillestokje in de lengte door en schraap de zaadjes eruit met de achterkant van een mes. Klop de room met de vanillepulp schuimig. Klop de gelatine erdoor. Spatel de mascarpone erdoor.
3.
Koel de mascarponecrème vijf minuten. Doe de crème vervolgens in een spuitzak met een geperforeerd spuitmondje.
4.
Snij de donuts doormidden en verdeel de mascarponecrème erover. Werk af met de bosbessen en leg de bovenste donuthelften erop. Serveer gegarneerd met suikerconfetti.