Laat de spinazie zonder extra water volledig doorverwarmen in een kookpot, giet af en laat afkoelen. Laat de kruiden ontdooien op een bord.
2
Schil de mango en de banaan. Snij het vruchtvlees van de mango van de pit. Was de paksoi en schud droog. Mix alle ingrediënten fijn in een blender.
3
Voeg ook het limoensap toe en eventueel een beetje water als de smoothie nog te dik zou zijn. Verdeel over de glazen en schep er nog een bolletjes pistache-ijs bij. Decoreer de glazen ten slotte met een mangoreepje en een citroenschijfje.
Laat de spinazie zonder extra water volledig doorverwarmen in een kookpot, giet af en laat afkoelen. Laat de kruiden ontdooien op een bord.
2.
Schil de mango en de banaan. Snij het vruchtvlees van de mango van de pit. Was de paksoi en schud droog. Mix alle ingrediënten fijn in een blender.
3.
Voeg ook het limoensap toe en eventueel een beetje water als de smoothie nog te dik zou zijn. Verdeel over de glazen en schep er nog een bolletjes pistache-ijs bij. Decoreer de glazen ten slotte met een mangoreepje en een citroenschijfje.