Meng de parmezaan met de bloem, het bakpoeder en een snufje zout in een kom. Klop de karnemelk en de eieren tot een egaal, dikvloeibaar beslag. Breng op smaak met versgemalen peper.
Laat het wafelijzer goed voorverwarmen en bak de wafels tot ze krokant zijn.
2
Zoet de aardbeien indien gewenst met bloemsuiker.
Leg ongeveer 125 g aardbeien op elke wafel en druppel er balsamicocrème over.
3
Schep er een bolletje vanille-ijs naast.
Bedruppel alles met wat pompoenpitolie en garneer met de munt.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Meng de parmezaan met de bloem, het bakpoeder en een snufje zout in een kom. Klop de karnemelk en de eieren tot een egaal, dikvloeibaar beslag. Breng op smaak met versgemalen peper.
Laat het wafelijzer goed voorverwarmen en bak de wafels tot ze krokant zijn.
2.
Zoet de aardbeien indien gewenst met bloemsuiker.
Leg ongeveer 125 g aardbeien op elke wafel en druppel er balsamicocrème over.
3.
Schep er een bolletje vanille-ijs naast.
Bedruppel alles met wat pompoenpitolie en garneer met de munt.