Koel de borden in het vriesvak. Laat de rode vruchten ontdooien op kamertemperatuur.
2
Spoel de blauwe bosbessen af. Schil de kiwi's en de banaan, maak de verse aardbeien schoon en snij alles in schijfjes. Schaaf de chocolade.
3
Doe de ontdooide vruchten in een hoge beker, pers de limoen, voeg het sap bij de aardbeien en mix fijn. Voeg poedersuiker toe naar smaak. Passeer de gemixte vruchten door een fijne zeef.
4
Klop de room op met de vanillesuiker en de slagroomversteviger en breng over in een spuitzak.
5
Verdeel het vanille-ijs in pizzavorm op de borden en verdeel de rode vruchtensaus erover als tomatensaus. Garneer met het gesneden fruit en blauwe bosbessen en plaats een fysalis in het midden.
6
Strooi de witte chocolade erover als kaas en maak de pizzakorst met de slagroom.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Koel de borden in het vriesvak. Laat de rode vruchten ontdooien op kamertemperatuur.
2.
Spoel de blauwe bosbessen af. Schil de kiwi's en de banaan, maak de verse aardbeien schoon en snij alles in schijfjes. Schaaf de chocolade.
3.
Doe de ontdooide vruchten in een hoge beker, pers de limoen, voeg het sap bij de aardbeien en mix fijn. Voeg poedersuiker toe naar smaak. Passeer de gemixte vruchten door een fijne zeef.
4.
Klop de room op met de vanillesuiker en de slagroomversteviger en breng over in een spuitzak.
5.
Verdeel het vanille-ijs in pizzavorm op de borden en verdeel de rode vruchtensaus erover als tomatensaus. Garneer met het gesneden fruit en blauwe bosbessen en plaats een fysalis in het midden.
6.
Strooi de witte chocolade erover als kaas en maak de pizzakorst met de slagroom.