Plaats een taartring op een taartschaal en vet de binnenkant in met boter.
2
Smelt de boter voor de biscuitbodem. Doe de speculaas in een diepvrieszakje. Rol met een deegroller over de speculaas tot deze helemaal verkruimeld is.
3
Doe de speculaaskruimels in een schaal en meng ze met de gesmolten boter. Druk de kruimels aan op de bodem van de taartring. Zet de taartring 30 minuten in de diepvriezer.
4
Laat het vanille-ijs 5 minuten ontdooien tot het smeerbaar is. Breng een gelijkmatige laag aan over de ijskoude biscuitbodem. Zet de taartring 30 minuten in de diepvriezer. Herhaal deze handeling met het chocolade- en karamelijs.
5
Ga voor het serveren met een mes tussen de taart en de taartring en maak de ring vervolgens los. Klop de room stijf. Giet de room in een spuitzak met glad mondstuk en versier de rand van de taart met kleine toefjes. Versier het midden van de taart met de crunch. Snijd de taart in stukken en serveer.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Plaats een taartring op een taartschaal en vet de binnenkant in met boter.
2.
Smelt de boter voor de biscuitbodem. Doe de speculaas in een diepvrieszakje. Rol met een deegroller over de speculaas tot deze helemaal verkruimeld is.
3.
Doe de speculaaskruimels in een schaal en meng ze met de gesmolten boter. Druk de kruimels aan op de bodem van de taartring. Zet de taartring 30 minuten in de diepvriezer.
4.
Laat het vanille-ijs 5 minuten ontdooien tot het smeerbaar is. Breng een gelijkmatige laag aan over de ijskoude biscuitbodem. Zet de taartring 30 minuten in de diepvriezer. Herhaal deze handeling met het chocolade- en karamelijs.
5.
Ga voor het serveren met een mes tussen de taart en de taartring en maak de ring vervolgens los. Klop de room stijf. Giet de room in een spuitzak met glad mondstuk en versier de rand van de taart met kleine toefjes. Versier het midden van de taart met de crunch. Snijd de taart in stukken en serveer.