Doe de frambozen samen met de suiker en het water in een kookpot en laat 10 minuten pruttelen, mix en duw door een zeef eens afgekoeld.
2
Mix de bevroren smoothiestukjes met het warme water. Versier twee mooie glazen met een suikerrandje en doe er de siroop en de smoothiemix in. Doe er nog voorzichtig een bolletje vanille-ijs bij en versier elk glas met een framboos en een sinaasappelschijfje over de rand.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Doe de frambozen samen met de suiker en het water in een kookpot en laat 10 minuten pruttelen, mix en duw door een zeef eens afgekoeld.
2.
Mix de bevroren smoothiestukjes met het warme water. Versier twee mooie glazen met een suikerrandje en doe er de siroop en de smoothiemix in. Doe er nog voorzichtig een bolletje vanille-ijs bij en versier elk glas met een framboos en een sinaasappelschijfje over de rand.