Leg het herbruikbaar bakpapier (ong. 35 x 40 cm) op de bakplaat en verwarm de oven voor op 200 °C.
2
Klop de eieren met 2 el suiker 4 à 5 minuten tot ze luchtig zijn. Giet vervolgens onder het kloppen voorzichtig de melk erbij. Roer de bloem er lepel per lepel onder, en voeg vervolgens het bruiswater toe.
3
Neem het bakblik uit de oven, vet het bakpapier meteen in met olijfolie en giet het deeg erop uit. Verdeel de bevroren vruchtenmix over het deeg. Bak ongeveer 12 à 14 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin ziet.
4
Neem het deeg uit de oven en bestrooi met de rest van de suiker. Rol het deeg op met behulp van het bakpapier en snij in dikke schijven. Bestrooi met poedersuiker en dien op met het ijs.
Onze tip
Garneer naar believen met fruit (bv. aalbessen) en muntblaadjes. Bij dit recept passen alle soorten bessen, probeer het ook eens met bofrost*Frambozen.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Leg het herbruikbaar bakpapier (ong. 35 x 40 cm) op de bakplaat en verwarm de oven voor op 200 °C.
2.
Klop de eieren met 2 el suiker 4 à 5 minuten tot ze luchtig zijn. Giet vervolgens onder het kloppen voorzichtig de melk erbij. Roer de bloem er lepel per lepel onder, en voeg vervolgens het bruiswater toe.
3.
Neem het bakblik uit de oven, vet het bakpapier meteen in met olijfolie en giet het deeg erop uit. Verdeel de bevroren vruchtenmix over het deeg. Bak ongeveer 12 à 14 minuten in de voorverwarmde oven tot het deeg goudbruin ziet.
4.
Neem het deeg uit de oven en bestrooi met de rest van de suiker. Rol het deeg op met behulp van het bakpapier en snij in dikke schijven. Bestrooi met poedersuiker en dien op met het ijs.