Laat de mangoblokjes eerst ongeveer 3 uur ontdooien op een bord bij kamertemperatuur (22 °C) vooraleer ze te pureren.
2
Schil de kiwi's, pureer eveneens. Doe de mangopuree in een spuitzak en teken zonnebloemen op grote platte borden. Doe ook de kiwipuree in een spuitzak en teken de bloemstelen met blaadjes.
3
Schep in het midden een bol chocolade-ijs. Het zonnebloemdessert is klaar om van te smullen.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Laat de mangoblokjes eerst ongeveer 3 uur ontdooien op een bord bij kamertemperatuur (22 °C) vooraleer ze te pureren.
2.
Schil de kiwi's, pureer eveneens. Doe de mangopuree in een spuitzak en teken zonnebloemen op grote platte borden. Doe ook de kiwipuree in een spuitzak en teken de bloemstelen met blaadjes.
3.
Schep in het midden een bol chocolade-ijs. Het zonnebloemdessert is klaar om van te smullen.