Laat de kippenborstfilet 's nachts afgedekt ontdooien in de koelkast, spoel af met koud water en dep droog.
2
Bak de kip in de helft van de olie in een pan op middelhoog vuur, voeg de bouillon toe en laat ongeveer 10 minuten op laag vuur mals en sappig worden zonder te laten koken. Snij de kip vervolgens in dunne plakjes, kruid met peper en zout.
3
Was de slablaadjes, laat uitlekken en snij ze in het formaat van het brood. Bak het spek in een pan met de rest van de olie tot het krokant is. Rooster het toastbrood en smeer mayonaise op alle sneetjes.
4
Leg op het eerste sneetje ijsbergsla en tomatenschijfjes, kruid met peper en zout. Leg er een tweede sneetje op, beleg met ijsbergsla en kip, kruid met peper en zout en leg er ook het spek op. Werk af met een laatste sneetje brood, met de mayonaise naar onderen, en druk lichtjes aan
5
Snij de boterhammen diagonaal door, prik op elke helft een kerstomaatje met een tandenstoker en schik op de borden.
Laat de kippenborstfilet 's nachts afgedekt ontdooien in de koelkast, spoel af met koud water en dep droog.
2.
Bak de kip in de helft van de olie in een pan op middelhoog vuur, voeg de bouillon toe en laat ongeveer 10 minuten op laag vuur mals en sappig worden zonder te laten koken. Snij de kip vervolgens in dunne plakjes, kruid met peper en zout.
3.
Was de slablaadjes, laat uitlekken en snij ze in het formaat van het brood. Bak het spek in een pan met de rest van de olie tot het krokant is. Rooster het toastbrood en smeer mayonaise op alle sneetjes.
4.
Leg op het eerste sneetje ijsbergsla en tomatenschijfjes, kruid met peper en zout. Leg er een tweede sneetje op, beleg met ijsbergsla en kip, kruid met peper en zout en leg er ook het spek op. Werk af met een laatste sneetje brood, met de mayonaise naar onderen, en druk lichtjes aan
5.
Snij de boterhammen diagonaal door, prik op elke helft een kerstomaatje met een tandenstoker en schik op de borden.