Zonder vis,
Zonder rundvlees,
Zonder zeevruchten,
Zonder vlees,
Zonder gevogelte,
vegetarisch,
Zonder wild,
Zonder varkensvlees
Voedingswaarden per persoon
Energie:
271 kcal
Vetten:
13 g
waarvan verzadigde vetzuren:
4 g
Koolhydraten:
22 g
Suikers:
8 g
Eiwitten:
15 g
Zout:
1.9 g
Bereiding
1
De tomaten in blokjes snijden en meng met de fijne kruidenmix
2
Verwarm de oven voor op 180°C (200°C boven-/onderwarmte). Leg de diepgevroren geraspte aardappelkoeken op een bakplaat met bakpapier en bak ze ongeveer 15 minuten (boven- en onderwarmte: ongeveer 15 minuten) in het midden van de oven. Draai ze halverwege de bereidingstijd om.
3
Meng ondertussen de cottagecheese met peper en zout en bieslook.
4
Leg de geraspte aardappelkoeken op een bord en bedek met cottagecheese en tomatenblokjes.
Onze tip
Genieße die Süßkartoffel-Puffer in Kombination mit anderen Vorspeisen wie z.B. Oliven. Alternativ eignen sie sich als Beilage zu einem frischen Blattsalat oder unserem aromatischen Grill-Gemüse (11798).
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
De tomaten in blokjes snijden en meng met de fijne kruidenmix
2.
Verwarm de oven voor op 180°C (200°C boven-/onderwarmte). Leg de diepgevroren geraspte aardappelkoeken op een bakplaat met bakpapier en bak ze ongeveer 15 minuten (boven- en onderwarmte: ongeveer 15 minuten) in het midden van de oven. Draai ze halverwege de bereidingstijd om.
3.
Meng ondertussen de cottagecheese met peper en zout en bieslook.
4.
Leg de geraspte aardappelkoeken op een bord en bedek met cottagecheese en tomatenblokjes.