Hak de knoflook fijn. Bak de preiringen 3 minuten aan in een pan met koolzaadolie onder regelmatig roeren. Voeg de knoflook en de bevroren champignons toe en bak 5 minuten verder onder regelmatig roeren tot het meeste water verdampt is. Meng de groenten met de kruiden, breng op smaak met de helft van de peper en het zout, en zet daarna opzij om te laten uitdampen.
2
Verwarm de heteluchtoven voor op 200 °C. Doe de lijnzaadjes in een kom en voeg water toe om ze te laten wellen. Mix ondertussen de havermout in de blender tot grof meel en doe het in een kom. Hak vervolgens de paranoten en walnoten grof in de blender en voeg toe aan het meel. Hak de kastanjes grof en kneed ze samen met de groenten, het lijnzaad en de andere helft peper en zout tot een homogeen deeg. Voeg een beetje water toe naar gelang de textuur van het deeg.
3
Leg bakpapier in een cakevorm. Giet het deeg in de vorm en strijk het glad. Bestrijk het oppervlak met sojasaus en garneer met rozemarijnblaadjes en rode peper. Zet het gebraad 60 minuten in de oven.
4
Haal het kastanje-walnootgebraad uit de oven en laat het afkoelen. Snij voorzichtig in plakjes en dien op met warme saus en bijgerechtjes.
Onze tip
De paté van kastanje en walnoot gaat heel goed samen met linguine met champignons (ref. 01642) en een knapperige salade van peultjes.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Hak de knoflook fijn. Bak de preiringen 3 minuten aan in een pan met koolzaadolie onder regelmatig roeren. Voeg de knoflook en de bevroren champignons toe en bak 5 minuten verder onder regelmatig roeren tot het meeste water verdampt is. Meng de groenten met de kruiden, breng op smaak met de helft van de peper en het zout, en zet daarna opzij om te laten uitdampen.
2.
Verwarm de heteluchtoven voor op 200 °C. Doe de lijnzaadjes in een kom en voeg water toe om ze te laten wellen. Mix ondertussen de havermout in de blender tot grof meel en doe het in een kom. Hak vervolgens de paranoten en walnoten grof in de blender en voeg toe aan het meel. Hak de kastanjes grof en kneed ze samen met de groenten, het lijnzaad en de andere helft peper en zout tot een homogeen deeg. Voeg een beetje water toe naar gelang de textuur van het deeg.
3.
Leg bakpapier in een cakevorm. Giet het deeg in de vorm en strijk het glad. Bestrijk het oppervlak met sojasaus en garneer met rozemarijnblaadjes en rode peper. Zet het gebraad 60 minuten in de oven.
4.
Haal het kastanje-walnootgebraad uit de oven en laat het afkoelen. Snij voorzichtig in plakjes en dien op met warme saus en bijgerechtjes.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.