De Parmezaanse kaas raspen op een bakblik met bakpapier kleine hoopjes geraspte kaas maken. In de oven gedurende 10 min op 200°C bakken of tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin kleurt Laten afkoelen uit de oven.
2
De ontdooide kipfilets ‘Caprese’ in een pan met boter bakken
3
De basilicum met wat olijfolie fijn mixen.
4
De pasta koken, afgieten en mengen met de basilicumolie.
5
De pasta op een bordje leggen, de kipfilet in schijfjes snijden en ernaast leggen en afwerken met een krokant kaaskoekje en wat geraspte Parmezaanse kaas.
Kipfilet ‘caprese’ met basilicumpasta en een kaaskoekje
gemiddeld
35 min
Ingrediënten
1 bofrost*
1
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
¼
Parmezaanse kaas
125g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
2 bofrost*
2
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
½
Parmezaanse kaas
250g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
3 bofrost*
3
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
¾
Parmezaanse kaas
375g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
4 bofrost*
4
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
1
Parmezaanse kaas
500g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
5 bofrost*
5
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
1¼
Parmezaanse kaas
625g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
6 bofrost*
6
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
1½
Parmezaanse kaas
750g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
7 bofrost*
7
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
1¾
Parmezaanse kaas
875g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
8 bofrost*
8
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
2
Parmezaanse kaas
1000g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
9 bofrost*
9
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
2¼
Parmezaanse kaas
1125g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
10 bofrost*
10
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
2½
Parmezaanse kaas
1250g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
11 bofrost*
11
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
2¾
Parmezaanse kaas
1375g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
12 bofrost*
12
bofrost*kipfilets 'caprese'
Het product is momenteel niet beschikbaar
3
Parmezaanse kaas
1500g
Tagliatelle
verse basilicum
olijfolie
Boter
Bereiding
1.
De Parmezaanse kaas raspen op een bakblik met bakpapier kleine hoopjes geraspte kaas maken. In de oven gedurende 10 min op 200°C bakken of tot de kaas gesmolten is en een beetje bruin kleurt Laten afkoelen uit de oven.
2.
De ontdooide kipfilets ‘Caprese’ in een pan met boter bakken
3.
De basilicum met wat olijfolie fijn mixen.
4.
De pasta koken, afgieten en mengen met de basilicumolie.
5.
De pasta op een bordje leggen, de kipfilet in schijfjes snijden en ernaast leggen en afwerken met een krokant kaaskoekje en wat geraspte Parmezaanse kaas.