Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Extra tijd:

+ 20 minuten voorbereidingstijd

Bereiding

1
 Laat de garnalen 30 minuten goed ontdooien.
2
 Kook de linguine beetgaar in gezouten water en laat uitlekken in een vergiet zonder af te spoelen met koud water.
3
 Snij de knoflook in schijfjes en laat samen met de chilipeper en het laurierblad met de groentebouillon koken in een kookpot. Neem de knoflook, de chili en de laurier er weer uit. Warm de linguine terug op in de bouillon, voeg olie en zout toe.
4
 Laat de garnalen samen met de citroenschil 2 minuten in een grote pan verwarmen zonder te laten pruttelen. Neem de garnalen van het vuur en laat nog 1 minuut rusten in de warme pan. Smaak af met citroensap en verwijder de citroenschil.
5
 Dresseer de linguine op warme pastaborden, verdeel er de garnalen over en giet er een beetje van de saus over. Garneer naar wens met onbehandelde citroenzeste.

Onze tip

Er mag zo veel zout in het water voor de linguine dat het bijna naar zeewater smaakt. Zo hebben de linguine na het koken al meteen een lekkere smaak.

Vergelijkbare recepten

Linguine met garnalen

eenvoudig 10 min

Ingrediënten

200 g bofrost*
200 g
bofrost*Garnalen in kruidensaus
200 g
linguine
1 peul(en)
knoflook
170 ml
groentebouillon
1
kleine gedroogde chilipeper
1
laurierblad
3 el
milde olijfolie
1
onbehandelde citroenschil
Zout
Een scheutje citroensap
200 g bofrost*
200 g

Bereiding

1.
Laat de garnalen 30 minuten goed ontdooien.
2.
Kook de linguine beetgaar in gezouten water en laat uitlekken in een vergiet zonder af te spoelen met koud water.
3.
Snij de knoflook in schijfjes en laat samen met de chilipeper en het laurierblad met de groentebouillon koken in een kookpot. Neem de knoflook, de chili en de laurier er weer uit. Warm de linguine terug op in de bouillon, voeg olie en zout toe.
4.
Laat de garnalen samen met de citroenschil 2 minuten in een grote pan verwarmen zonder te laten pruttelen. Neem de garnalen van het vuur en laat nog 1 minuut rusten in de warme pan. Smaak af met citroensap en verwijder de citroenschil.
5.
Dresseer de linguine op warme pastaborden, verdeel er de garnalen over en giet er een beetje van de saus over. Garneer naar wens met onbehandelde citroenzeste.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.